Descoperă Bucureștiul: Participă la evenimentul „Străzi Deschise București 2024”!

În acest sezon, Hotel Duke te invită să explorezi o experiență urbană unică în inima Bucureștiului. Alătură-te nouă la evenimentul „Străzi Deschise București”, o inițiativă ce transformă unele dintre cele mai aglomerate artere ale orașului în zone vibrante exclusiv pietonale. Până pe 13 octombrie, în fiecare weekend, de la 10:00 la 22:00, Calea Victoriei și alte străzi importante vor fi închise traficului, deschise pentru plimbări și activități de recreere.

Pe durata acestor zile, străzile vor prinde viață prin diverse activități culturale și de timp liber, potrivite pentru toate vârstele. Vizitatorii se vor putea bucura de spectacole de teatru live, demonstrații de dans și ateliere de creație. Fie că ești un entuziast al culturii sau pur și simplu vrei să încerci ceva nou, vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău. De asemenea, sunt programate activități sportive care să energizeze participanții și să ofere o modalitate excelentă de a experimenta orașul într-o lumină diferită.

Inițiativa își propune să promoveze un mediu urban mai verde și mai accesibil, încurajând atât localnicii, cât și vizitatorii să exploreze ofertele istorice și culturale ale Bucureștiului pe jos. Fără mașini, zgomotul obișnuit al traficului este înlocuit de zumzetul discuțiilor animate, râsete și sunetele divertismentului — un fundal perfect pentru a crea amintiri de durată în orașul nostru frumos.

Noi, la Hotel Duke, suntem entuziasmați să ajutăm oaspeții să experimenteze acest eveniment unic. Echipa noastră de concierge este pregătită să îți ofere toate informațiile necesare pentru a profita la maximum de vizita ta la „Străzi Deschise București”. Nu rata această ocazie de a vedea Bucureștiul într-un mod nou și captivant — vibrant, plin de viață și bogat în întâlniri culturale!

Pentru mai multe detalii despre activitățile specifice și locațiile acestora, te rugăm să contactezi recepția noastră, iar noi vom fi încântați să te ajutăm în planificarea escapadei tale perfecte chiar în inima Bucureștiului. contact our front desk, and we will be delighted to assist you in planning your perfect weekend getaway right in the heart of Bucharest. See you on the streets!

Credit foto pmb.ro