Alegerea perfectă pentru evenimentele dvs. de succes!

Sala de conferințe Ambiance

Vă oferim o sală de conferințe cu dotări moderne și o atmosferă deosebită, pentru ca evenimentul dvs. să fie cu adevărat memorabil.

 

Fie că organizați o conferință de afaceri, un seminar sau o prezentare importantă, spațiul nostru generos și flexibil vă oferă posibilitatea de a crea aranjamente personalizate, în funcție de nevoile dvs.

Teatru (80 persoane):

Experimentați atmosfera captivantă a unui eveniment de calibru în sala noastră de tip teatru, ce poate găzdui până la 80 de persoane. Cu un design elegant și confortabil, această sală este perfectă pentru prezentări, conferințe sau spectacole, unde fiecare participant poate bucura de o vedere clară și completă a evenimentului.

Sala în formă de U (40 persoane):

Pregătiți-vă să facilitați discuții interactive și colaborare eficientă în sala noastră în formă de U. Cu o capacitate de până la 40 de persoane, această configurare permite comunicarea ușoară între participanți și este ideală pentru sesiuni de brainstorming, training-uri sau întâlniri de afaceri.

Banchet (40 persoane):

Pentru o ocazie festivă sau o întâlnire specială, sala noastră de banchet este locul ideal pentru a vă bucura alături de cei dragi. Cu o capacitate generoasă de până la 40 de persoane, această sală oferă o atmosferă primitoare și un decor rafinat, pentru ca fiecare moment să fie de neuitat.

Sala tip Classroom (40 persoane):

Pentru un mediu educațional propice învățării, sala noastră tip classroom este perfectă. Dispunând de o capacitate de până la 40 de persoane, această sală este echipată cu facilități moderne și tehnologie de vârf pentru a asigura o experiență de învățare eficientă și interactivă.

De ce să alegeți sala de conferințe Ambiance?

  1. Capacitate generoasă: Indiferent de mărimea evenimentului dvs., sala noastră poate găzdui până la 80 de persoane. Spațiul generos vă permite să invitați toți participanții importanți, fără a face compromisuri privind confortul și vizibilitatea.

  2. Echipamente moderne: Pentru a asigura un eveniment de succes, sala noastră de conferințe este dotată cu cele mai avansate echipamente. Beneficiați de videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare, 2 televizoare LCD, internet Wi-Fi, microfon wireless, flipchart și consumabile – totul pentru ca prezentările și discuțiile dvs. să se desfășoare cu profesionalism și eficiență.

  3. Echipa profesionistă: La Ambiance Hotel, vă întâmpinăm cu un personal calificat și prietenos, pregătit să vă ofere asistență pe întreg parcursul evenimentului. Echipa noastră va gestiona cu atenție toate detaliile pentru ca dvs. să vă puteți concentra pe esența conferinței și să vă bucurați de fiecare moment.

  4. Accesibilitate: Situat convenabil pe splaiul Independenței 303, la doar 3 minute de stația de metrou Grozăvești, Ambiance Hotel vă oferă acces ușor pentru toți invitații dvs. Sala de conferințe se află la parter, cu acces direct și dispune de un spațiu separat pentru pauzele de cafea sau prânz. De asemenea, beneficiați de acces direct la o terasă generoasă, unde participanții pot savura momente relaxante în aer liber.

  5. Flexibilitate și personalizare: Înțelegem că fiecare eveniment este unic, de aceea suntem deschiși să adaptăm sala și serviciile noastre pentru a răspunde în mod precis cerințelor dvs. specifice. Indiferent de tipul evenimentului, vă asigurăm că veți beneficia de servicii personalizate și de o atmosferă adecvată pentru a vă atinge obiectivele.

Tabel

Prețuri *

Tabel Prețuri - Ambiance Hotel
Nr. Pers 4 Ore 8 Ore
1 - 20 pers 700 lei 900 lei
21 - 50 pers 1200 lei 1300 lei
51 - 80 pers 1600 lei 1900 lei

* Prețurile nu conțin TVA.

* Prețurile pot fi schimbate în orice moment. Vă rugăm să luați legătura telefonic pentru a obține prețul actual înainte de a plasa comanda.

Lasă un mesaj

Vă rugăm să lasți un mesaj si vă contactăm noi