SALA DE CONFERINȚE AMBIANCE

Alegerea perfectă pentru evenimentele tale de succes!

Oferim o sală de conferințe echipată cu facilități moderne și o atmosferă unică, asigurându-vă că evenimentul dumneavoastră va fi cu adevărat memorabil. Fie că organizați o conferință de afaceri, un seminar sau o prezentare importantă, spațiul nostru generos și flexibil vă permite să creați aranjamente personalizate pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră.

Capacitate generoasă: Cu capacitatea de a găzdui până la 80 de persoane, sala noastră de conferințe oferă suficient spațiu pentru a invita toți participanții importanți ai evenimentului dumneavoastră.

THEATRE

80 PERS

U SHAPE

40 PERS

BANQUET

40 PERS

CLASSROOM

40 PERS

De ce să alegi sala de conferințe Ambiance

Cu capacitatea de a găzdui până la 80 de persoane, sala noastră de conferințe oferă spațiul esențial pentru a invita toți participanții cheie ai evenimentului dumneavoastră.

Pentru a sprijini prezentările și discuțiile dumneavoastră, sala noastră de conferințe este echipată cu un videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sunet, 2 televizoare LCD, internet Wi-Fi, microfon wireless, flipchart și rechizite.

Hotelul Ambiance vă întâmpină cu un personal calificat și prietenos, pregătit să ofere asistență pe tot parcursul evenimentului dumneavoastră. Ne vom asigura că fiecare detaliu este aranjat meticulos, permițându-vă să vă concentrați pe esența conferinței.

Situat la adresa Splaiul Independenței nr. 303, la doar 3 minute de stația de metrou Grozăvești, Hotelul Ambiance oferă acces facil pentru toți oaspeții dumneavoastră. Sala de conferințe este situată la parter, cu acces direct și dispune de o zonă separată pentru pauze de cafea sau prânz. În plus, sala de conferințe se deschide direct către o terasă generoasă.

Înțelegem că fiecare eveniment este unic, de aceea suntem deschiși să adaptăm sala și serviciile noastre pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră specifice.

PREȚURI SALĂ DE CONFERINȚE AMBIANCE

Tabel Prețuri – Ambiance Hotel
Nr. Persoane 4 Ore 8 Ore
1 – 20 Persoane 600 RON 1000 RON
21 – 50 Persoane 900 RON 1300 RON
51 – 80 Persoane 1200 RON 1600 RON

Prețurile nu includ TVA. Acestea sunt prețurile de listă pentru închirierea sălii de conferințe. Pentru servicii suplimentare (pauză de cafea, prânz, etc.), vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată.

CONTACT


info@ambiance-hotel.ro

0040 730 199 129

303 Splaiul Independenței

REZERVAȚI SALA DE CONFERINȚE AMBIANCE